ESCAPE SPEL


Escape spel

Mission Escape heeft momenteel een escape spel in vier kamers die gereserveerd kunnen worden. Twee kamers met een escape spel zitten in het pand aan de Tweede Walstraat 3 en de andere twee kamers zijn te vinden in de Gerard Noodtstraat 44.
Het escape spel in beide vestigingen zitten op 3 minuten loopafstand van elkaar.

“Zie hieronder de mogelijkheden om een kamer te reserveren.

escape room nijmegen

escape room

THE SECRET AGENT ROOM

escape room Nijmegen

escape room

MUSEUM ROBBERY

escape room Nijmegen

escape room

The Hidden DNA

escape room nijmegen

escape room

POLTERGEIST


De vestigingen van Mission Escape kenmerken zich door wat er in het verleden heeft afgespeeld in de panden en de vreemde huurders die er gezeten hebben. Elk escape spel is uniek.

Hidden DNA

Dokter van Oord en zijn moeder zijn op zoek gegaan naar een medicijn tegen progeria, maar na de  mysterieuze verdwijning van dokter van Oord is het medicijn niet meer te bereiken. Mevrouw van Oord is wanhopig en schakelt jullie in voor de zoektocht naar het verjongingseiwit. Lukt het jullie om het eiwit te vinden?

Nieuw escape spel!!

Secret Agent

Maanden lang heeft de Secret Agent opgesloten gezeten in deze kamer. Hij werd niet gezien en hij werd niet gehoord. Uiteindelijk kon niemand beschrijven hoe hij eruit zag.

Het schijnt dat hij door een firma was ingehuurd om diezelfde firma te beschermen. De Secret Agent was niet de enige spion die de firma had ingehuurd. Het vermoeden bestond dat er een dubbelspion tussen de agenten zat. Deze dubbelspion heeft een spionnenlijst van zijn eigen firma gestolen en wilde deze doorverkopen aan de concurrent. De Secret Agent was ingehuurd om de dubbelspion te ontmaskeren en het mysterie rondom de geheime agenten-affaire te ontrafelen.

Op het moment dat de dubbelspion kenbaar gemaakt zou worden, verdween de Secret Agent en de firma die hem had ingehuurd.

Ga jij dit escape spel aan?

Museum

Een filantroop had de bedoeling om in deze kamer een gratis museum voor het publiek te openen. Natuurlijk zou het museum de gebruikelijke schilderijen en kunstvoorwerpen ten toon stellen. Echter, heeft elk museum een meesterstuk. Voor de filantroop was dit meesterstuk een kostbaar Faberge Ei.

De waarde wordt op enkele tientallen miljoenen geschat en is dan ook zwaar beveiligd met alarmen en laservallen. Alleen een meesterdief, kan zo’n meesterstuk stelen.

Poltergeist

De huurders van deze kamer leken op het eerste gezicht de meest normale mensen. Een alleenstaande moeder met haar dochter woonden in deze kamer. Ze vielen uit de toon, vergeleken met de andere huurders, omdat ze zo doorsnee waren. Elke ochtend stonden ze op zodat de dochter naar school kon en de moeder naar haar werk.

Elke zaterdag brachten ze eerst een bezoek aan de markt en daarna aan de speeltuin. Dit ging zo maar door, totdat het stel plotseling verdween.
Nieuwe huurders zijn nog niet gevonden.


escape room nijmegen