ESCAPE ROOM NIJMEGEN


Escape Room Nijmegen

Mission Escape opende begin 2015 de deuren voor het publiek. Daarmee waren wij in Nijmegen de eerste aanbieder van escape rooms. Escape room nijmegen, Mission Escape is in het centrum van Nijmegen gevestigd en ideaal voor een gezellig uitje. 

“Zie hieronder de mogelijkheden om een kamer te reserveren.

 

Café de Opera, Café de Deut en Freddy’s in Nijmegen

Het spelen van een escape room is een leuk uitje wat gemakkelijk te combineren valt met een hapje en een drankje. Hierin voorzien Café de Opera, Café de Deut en Freddy’s doordat deze te combineren zijn met het spelen van een escape room.
Om uw uitje helemaal compleet te maken zijn er verschillende arrangementen die vanuit deze cafés gereserveerd kunnen worden.
Neem hierover contact met ons op via de mail of bel +31 (0) 624687252


escape room nijmegen

escape room

THE SECRET AGENT ROOM

escape room Nijmegen

escape room

MUSEUM ROBBERY

escape room Nijmegen

escape room

THE HIDDEN DNA

escape room nijmegen

escape room

POLTERGEIST


Arrangementen

In totaal zijn er vier arrangementen die gecombineerd kunnen worden met het spelen van een escape room van Mission Escape.

Het arrangement kan beginnen of eindigen bij de Opera of de Deut
Zo is er een bier-arrangement. Hierbij worden verschillende bieren geserveerd. De bieren hebben allemaal hun eigen karakter. De verschillende manieren van brouwen zorgt voor een uniek soort gegiste drank.

Het wijn arrangement bestaat uit een selectie wijnen die het bezochte café te bieden heeft. De wijnen komen uit de klassieke en niet-klassieke wijnlanden. Alle wijnen komen uit Europese landen. Deze selectie van wijnen geeft een interessante combinatie van smaken en is prima te combineren met het spelen van een escape room.

Naast deze twee leuke arrangementen, die draaien om wijn en bier, is een escape room ook te combineren met een lunch arrangement. Een lunch arrangement is een lunch gecombineerd met een escape room. Er zijn verschillende mogelijkheden voor de lunch. U kunt hiernaar het beste informeren bij het reserveren van een arrangement.

Tenslotte is er ook een kleinere variant van het lunch arrangement. Dit is het borrel arrangement en is een goede combinatie met spelen van een kamer en daarnaast een kleine of grote borrel.

Klantgemak

Om het klantgemak te verbeteren wordt er voor gekozen om de samenstelling van het arrangement door te spreken voordat de reservering wordt gedaan. Zo kan er op de wensen ingespeeld worden die beter aansluiten op de vraag van de groep.

Hierdoor verandert de samenstelling van het arrangement dan ook naar gelang de wensen van de klant. Er wordt dan ook gevraagd om voor het reserveren van een van de arrangementen, contact op te nemen met de gegevens die hier op de website te vinden zijn.

Met name voor groepen die groter zijn dan 18 personen is een arrangement een prima uitkomst. Op deze manier kan een hapje en een drankje gefaciliteerd worden terwijl er ondertussen een uitdagend spel gespeeld kan worden. Dit kan de manier zijn om uw bedrijfsuitje of familiegelegenheid het elan te geven die het verdient.


escape room nijmegen