dr lev pasted and the secret agent

ESCAPE ROOMS IN NIJMEGEN! WE ARE READY!

Onze 4 unieke Escape Rooms bij Mission Escape in Nijmegen zijn klaar voor gebruik! De eerste escape room aanbieder in Nijmegen, Tweede walstraat 3 en Gerard Noodtstraat 44.

Na een periode van hard werken lange dagen en weinig slaap zijn onze vier mooie en avontuurlijke  escape rooms klaar om geboekt te worden. We hebben 4 unieke escape rooms voor jullie geinstalleerd, zodat je na een eerste keer spelen nog een keer kan terug komen om de tweede, derde en vierder escape room uit te proberen.

Escape rooms van Mission Escape in Nijemegen zijn;

Hidden DNA ( op vestiging #1 tweede walstraat 3)
Dokter van Oord en zijn moeder zijn op zoek gegaan naar een medicijn tegen progeria, maar na de  mysterieuze verdwijning van dokter van Oord is het medicijn niet meer te bereiken. Mevrouw van Oord is wanhopig en schakelt jullie in voor de zoektocht naar het verjongingseiwit. Lukt het jullie om het eiwit te vinden?

Secret Agent ( op vestiging #1 tweede walstraat 3)
Ontmasker de dubbelsion die een lijst van spionnen wil doorverkopen

Museum robbery ( op vestiging #2 gerard noodtstraat 44)
Steel het meest waardevolle bezit van de rijke filantroop uit zijn prive msueum

Poltergeist ( op vestiging #2 gerard noodtstraat 44)
Bevrijd het huis van de klopgeest die het al enige tijd in zijn bezit heeft.

 

Met trots kunnen we zeggen dat Missione Escape als eerste haar escape room deuren in Nijmegen heeft geopend zodat jullie ook deze real life escape expierence kunnen meemaken. Je krijgt dat uur de volledige aandacht van een gastheer of gastvrouw die jouw spel zo goed mogelijk begeleid naar jouw escape. Ga jij met jouw team een betere escape tijd neerzetten. We ontvangen je graag bij Mission Escape in het hartje centrum van Nijmegen. Tot snel!

259