ESCAPE ROOM GELDERLAND


Escape Room Gelderland

Escape rooms zijn de afgelopen jaren enorm populair geworden. De populariteit begon in de US en is over gesprongen naar Azie. Voornamelijk in China heeft de populariteit van escape rooms een enorme vlucht genomen. De top tien steden met de meeste escape rooms wordt voor 80% gedomineerd door Chinese steden.

Het spelen van een escape room is in Nederland nog niet zo lang bekend, maar de afgelopen jaren heeft ook in Nederland de populariteit van escape rooms een grote toename gekend.

“Zie hieronder de mogelijkheden om een kamer te reserveren.

Mission Escape is een grote aanbieder van escape rooms in Gelderland. Mission Escape heeft vier kamers, welke liggen verspreid over twee vestigingen. Beide vestigingen liggen in het centrum van Nijmegen. Er wordt zelfs in het diepste geheim plannen gesmeed voor een vijfde kamer. Houd onze Facebook pagina in de gaten voor updates.


escape room Nijmegen

escape room

MUSEUM ROBBERY

escape room Nijmegen

escape room

THE HIDDEN DNA

escape room nijmegen

escape room

POLTERGEIST


Wil je een leuk spel spelen?

Bezoek dan een escape room van Mission Escape. Uitdagend, spannend en entertainment!
Ga deze sensatie aan: word opgesloten in een kamer en probeer binnen één uur er uit te komen. Vorm een team en ontsnap op tijd uit de kamer.
Mission Escape heeft verschillende escape rooms in meerdere gebouwen in het centrum van Nijmegen die deze sensatie aanbieden.

De kamers

Mission Escape biedt vier verschillende escape rooms aan. Elke kamer is uniek met weergaloze spelelementen.
Mission Escape opende begin 2015 de deuren van haar eerste kamers in het centrum van Nijmegen. Het begon met twee kamers: het ‘Laboratorium van Dr Lev’ en ‘Secret Agent’. In het laboratorium ga je op zoek naar het elixer van de eeuwige jeugd wat Dr Lev heeft uitgevonden. Niets is wat het lijkt in ‘Secret Agent’, met behulp van je team moet je de dubbelspion ontmaskeren. Met groot succes hebben de twee kamers het hele jaar gedraaid. Dit spoorde Mission Escape aan om een nieuwe vestiging te openen.
In maart 2016 werd een tweede vestiging geopend, op loopafstand van de eerste vestiging. In deze vestiging zijn de escape rooms ‘Museum Robbery’ en ‘Poltergeist” te vinden. Hier kun je je een team van overvallers wanen door het overvallen van ons museum of ons juist helpen door de klopgeest te verjagen.

Het laboratorium van Dr Lev is mei 2017 opgeheven en doet mevrouw van Oord onderzoek in onze nieuwe kamer ‘Hidden DNA’.

Met wie speel je een escape room?

 

Een escape room kan gespeeld worden met een team van vrienden, collegas of familie. Samenwerken is essentieel om uit de kamer te kunnen ontsnappen, het is dus een zeer geschikt uitje voor teambuilding!

De kamers zijn te spelen met groepen van minimaal 2 personen en maximaal 7 personen. Grotere groepen kunnen worden opgesplitst in groepen en tegelijk meerdere kamers boeken.

Onze escape rooms zijn geschikt voor spelers vanaf 16 jaar. Onder begeleiding van een volwassene kunnen jongeren vanaf 12 jaar ook deelnemen. Escape rooms kunnen niet geboekt worden als kinderfeestje.


escape room nijmegen